Efficiƫnt leren met moderne en actuele leermiddelen
Toegankelijk en boordevol afbeeldingen, animaties en video's
Wekelijks examen doen op meer dan 10 locaties in Nederland

Veelgestelde vragen

Op deze pagina treft u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Algemene vragen

Wat is VCAles.nl?

Op VCAles.nl kunt u oefenen voor het VCA examen. Zowel in de categorie VCA VOL als Basis VCA kunt u middels een online cursus alle stof leren die u moet kennen om snel te slagen voor het VCA examen. Ook kunt u een VCA lesboek bestellen en bij uw bestelling meteen het VCA examen reserveren.

Welke producten verkopen jullie?

Op VCAles kunt u producten kopen waarmee u kunt oefenen voor het VCA examen. Deze producten bestaan uit een online cursus en een lesboek.

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

VCAles.nl
Overtoom 197
1054 HT Amsterdam

Handelsnaam: VCAles.nl
BTW Nummer: 199432831B01
KVK nummer: 62955322
IBAN: NL26INGB0006825830

Vragen over bestellingen

Wanneer krijg ik mijn bestelling?

U krijgt alle bestellingen direct. Zowel een code voor de online cursus krijgt u direct per mail als ook de bevestiging van een VCA examen reservering. Als u een VCA lesboek heeft besteld, dan verzenden wij dat vaak dezelfde dag nog. Besteld u een boek na 17:00? Dan verzenden wij het 's ochtends op de volgende werkdag.

Hoe kan ik jullie producten bestellen?

U kunt makkelijk bestellen door de producten die wij verkopen te vergelijken, uw product uit te kiezen en op 'Bestel direct' te klikken. U komt dan op de betaalpagina van VCAles.nl waarop u makkelijk met iDeal uw bestelling kunt afrekenen. Dit gaat uiteraard zo veilig mogelijk. Na uw betaling wordt uw bestelling direct verwerkt.

Slaag ik met jullie cursus voor het examen?

Dat hangt er uiteraard vanaf of u goed genoeg leert. Maar uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van deze mensen die oefent met onze cursus slaagt voor het VCA examen. Als u goed oplet tijdens de cursus zult u dus ook slagen!

Doet deze cursus het op mijn computer?

Ja, deze software werkt op alle computers met internet, dus ook op uw computer. Of u nou een Mac of een PC hebt, u kunt oefenen voor uw VCA examen. De cursus werkt zelfs op een tablet en op een smartphone.

Welk pakket past goed bij mij?

Als u moeite heeft met leren, is het verstandig om voor de online cursus te kiezen. Dit omdat de online cursus ook video's bevatten die het leren makkelijker maken. Als u vaak onderweg bent of niet altijd een computer tot uw beschikking heeft, is het makkelijk om voor het lesboek te kiezen omdat u dit altijd makkelijk mee kunt nemen. Vindt u het makkelijk om ook het examen alvast in te plannen? Kies dan voor een pakket inclusief examen.

Hoe werkt het reserveren van het examen?

Als u een pakket kiest waar ook een examen in zit, dan wordt u direct doorgestuurd naar een pagina waar u kunt kiezen uit vele verschillende examenlocaties en examendata. Hierdoor weet u meteen waar en wanneer uw examen is.

Waar moet ik heen met mijn vragen?

Wij hebben een zeer klantvriendelijke klantenservice waar u altijd met uw vragen terecht kunt. Klik hier om een bericht te sturen naar de klantenservice.

Vragen over inloggen

Hoe kan ik inloggen?

Na uw bestelling van een online product, heeft u een toegangscode gekregen. Met deze toegangscode kunt u inloggen waardoor u gebruik kunt maken van uw bestelling. Inloggen is heel makkelijk: u gaat naar VCAles.nl/inloggen en vult daar uw toegangscode in. Klik hier om naar de inlogpagina te gaan

Ik ben mijn inlogcode kwijt. Hoe krijg ik deze opnieuw?

Als u uw inlogcode kwijt bent, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Neemt u alstublieft voordat u contact opneemt goed uw mailbox door of u de toegangscode daar terug kunt vinden. Klik hier om een bericht te sturen naar de klantenservice.