Efficiënt leren met moderne en actuele leermiddelen
Toegankelijk en boordevol afbeeldingen, animaties en video's
Wekelijks examen doen op meer dan 10 locaties in Nederland

VCA VOL proefexamen
Klik op de knop hieronder om het gratis VCA VOL examen te starten.  • vca-vol-proefexamen
  • vca-vol-proefexamen2
  • vca-vol-proefexamen3

VCA VOL proefexamen

Helemaal gratis een VCA VOL proefexamen maken? Op VCAles.nl kunt u het examen in de categorie VOL-VCA helemaal gratis maken. Wij bieden u een mooie mogelijkheid om kennis te maken met de door ons ontwikkelde VCA examen software. Deze is zo gemaakt dat deze zo goed als mogelijk aansluit bij het uiteindelijke examen. Zo komt u straks niet voor verrassingen te staan!

Hoe u dit examen maakt? U maakt het examen door op de knop ‘klik hier om het VCA VOL proefexamen’ te maken. U krijgt 70 examenvragen waarvan u er 49 goed moet beantwoorden. Na het examen krijgt u een overzicht van uw goed en fout beantwoorde vragen. Het is zeer leerzaam om hiernaar te kijken omdat u veel van uw fouten kunt leren. En ook de goed beantwoorde vragen zijn leerzaam omdat u ook per ongeluk een vraag goed beantwoord kan hebben. En omdat deze vragen bijna hetzelfde zijn als op uw uiteindelijke examen, wilt u niet twee keer dezelfde fout maken. Dat zou immers zonde zijn van uw tijd en van uw geld.

Examengericht oefenen voor het VCA VOL examen

Vindt u het lastig te beoordelen of u goed genoeg geleerd heeft om straks te slagen voor uw VCA VOL diploma?

Probeer dan dit VCA VOL proefexamen te maken en u komt er direct achter of u nog harder de stof moet leren of u komt er achter dat u al genoeg geleerd heeft. Als u 49 vragen goed beantwoord, bent u geslaagd voor het proefexamen. Maar probeer bij het oefenen te gaan voor meer dan 60 goed beantwoorde vragen. Dan bent u er een stuk zekerder van dat u op de examenlocatie ook slaagt.

Meer examens maken?

Na het maken van dit proefexamen, krijgt u een aanbieding voor onze VCA cursuspakketten. Als u het proefexamen goed vond werken, kunt u overwegen u voor te bereiden met zo'n cursus. Hoe meer u leert, hoe meer kans u heeft om straks te slagen voor uw VCA diploma. En niet alleen haalt u uw diploma makkelijker, u weet ook meer van de veiligheid op de werkvloer.